Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Weingut Justen-Kiebel, Erdener Treppchen Riesling Spätlese Feinherb, 75 cl.

175,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Weingut Justen-Kiebel, Erdener Treppchen Riesling Spätlese Feinherb, 75 cl.

Om vinhuset:
Weingut Justen-Kiebel er et anerkendt vinhus beliggende i Mosel-regionen i Tyskland. Vinhuset er kendt for sine Riesling-vine, som produceres med stor omhu og opmærksomhed på detaljerne. De stejle vinmarker i Mosel kræver håndarbejde og omhyggelig pleje, hvilket afspejles i vinens kvalitet.

Om vinen:
Erdener Treppchen Riesling Spätlese Feinherb er lavet på 100% Riesling-druer dyrket på de stejle skråninger i Erden. Vinen er klassificeret som Spätlese Feinherb, hvilket betyder, at den er en senhøstet vin med en let sødme. Den har en alkoholprocent på 10,5% og balancerer flot mellem sødme og syre, hvilket giver en frisk og frugtig vin med en kompleks smagsprofil.

Smagenoter:
Vinen præsenterer aromaer af moden frugt, såsom æbler og ferskner, med subtile noter af citrus og blomster. Den har en behagelig balance mellem sødme og syre, hvilket giver en frisk og vedvarende eftersmag med mineralske undertoner.

Velegnet til:
Denne Riesling er ideel til fisk og skaldyr, salater og lette asiatiske retter. Den er også velegnet som aperitif og kan nydes alene på en varm sommerdag.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 8-10 grader.

Lagringspotentiale:
Vinen kan drikkes nu og har et lagringspotentiale på 5-10 år, hvor den vil udvikle yderligere dybde og kompleksitet.

Land

Område

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år