Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Altes Schlößchen, Kastaniengarten Riesling Trocken, 75 cl.

180,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Om vinhuset:
Schneider Altes Schlößchen er en traditionsrig vingård beliggende i St. Martin, Pfalz, Tyskland. Familien Schneider har dyrket vin i generationer og er kendt for deres fokus på kvalitet og håndværk. De kombinerer moderne vinproduktionsteknikker med traditionelle metoder for at skabe vine med karakter og dybde. Vinmarkerne er beliggende på røde sandstensskråninger, som bidrager til vinens unikke smagsprofil.

Om vinen:
Kastaniengarten Riesling Trocken er en tør hvidvin fremstillet af 100% Riesling druer. Denne vin repræsenterer det bedste af, hvad Pfalz-regionen kan tilbyde, med druer dyrket på gamle vinstokke. Druerne er håndplukket og vinificeret med spontangæring. Vinen modnes i kastanjetræsfade, hvilket tilføjer en ekstra dimension til dens kompleksitet. Den har en alkoholprocent på 13%.

Smagenoter:
Kastaniengarten Riesling Trocken præsenterer en klar, lys gylden farve i glasset. På næsen fornemmes delikate aromaer af fersken, urter og mineralske noter. Smagen er frisk og frugtig med en fin struktur og en velafbalanceret syre. Eftersmagen er lang og vedvarende med en dejlig mineralitet, som gør vinen til en fornøjelse at drikke.

Velegnet til:
Denne vin er velegnet til en bred vifte af retter. Den er ideel som aperitif eller til fisk, skaldyr og lette salater. Vinen passer også godt til asiatiske retter og krydret mad på grund af dens friske syre og frugtighed.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 8-10 grader.

Lagringspotentiale:
Denne vin er bedst, når den nydes ung og frisk, men kan lagres i op til 5-7 år under optimale betingelser.

Land

Område

Druer

Serveringsforslag

, , , ,

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år