Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Vincent Bachelet, Bourgogne Rouge 2021, 75 cl.

229,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Om vinhuset:
Vincent Bachelet, en respekteret vinproducent i Bourgogne-regionen, har dybe rødder i vinfremstillingens ædle kunst. Vinhuset ligger i hjertet af Bourgogne, og Vincent Bachelet har gennem årene opbygget et ry for at producere vine af høj kvalitet med en stærk følelse af terroir. Bachelet-familien har dyrket vinmarker her i generationer, og deres viden og passion for vinfremstilling overføres fra en generation til den næste. Deres vinmarker strækker sig over flere prestigefyldte områder, herunder Maranges, Santenay og Chassagne-Montrachet, og hver flaske fra Vincent Bachelet afspejler den unikke karakter af disse terroirs.

Om vinen:
Vincent Bachelet, Bourgogne Rouge er et udsøgt eksempel på en klassisk rødvin fra Bourgogne-regionen. Vinen er lavet på 100% Pinot Noir, en drue kendt for sin elegance og kompleksitet. Druerne til denne vin er nøje udvalgt fra vinmarkerne, hvor hver enkelt vinstok bidrager til vinens samlede kvalitet. Vinen har en smuk rubinrød farve, og med en alkoholprocent på 13% er den velafbalanceret og let at nyde. Efter gæringen lagres vinen i egetræsfade, hvilket tilføjer dybde og struktur til vinens profil.

Smagenoter:
Bourgogne Rouge 2020 præsenterer en forførende bouquet af røde bær, såsom hindbær og kirsebær, kombineret med subtile noter af skovbund og krydderi. På ganen er vinen delikat med silkebløde tanniner og en frisk syre, der balancerer de rige frugtsmag. Eftersmagen er lang og kompleks, med vedvarende noter af moden frugt og et hint af vanilje fra fadlagringen.

Velegnet til:
Denne vin er ideel til lette kødretter som kylling og svinekød samt grillede grøntsager. Den fungerer også godt som en ledsager til charcuteri og modne oste.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 14-16 grader for at fremhæve vinens frugtige og aromatiske kvaliteter.

Lagringspotentiale:
Vinen kan lagres i op til 5 år under optimale forhold, hvor den vil udvikle yderligere kompleksitet og dybde.

Land

Område

Druer

Serveringsforslag

, , , ,

Alkohol %

Brand

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år