Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Mez Clado 3, 50 cl.

299,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Mez Clado, Mez 3, 50 cl.

Om producenten:
Mez Clado er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i rombaserede spiritusser. Beliggende i Løsning, Østjylland, blander Mez Clado nøje udvalgte romsorter fra anerkendte oprindelseslande som Spanien og Panama. Deres fokus er at skabe komplekse og balancerede blandinger, der både imponerer med sødme og krydrede nuancer. Navnet “Mez Clado” kommer fra spansk og betyder “blanding”, hvilket understreger virksomhedens filosofi.

Om vinen
Mez Clado Mez 3 er en del af deres populære Original-serie. Denne rombaserede spiritus kombinerer fyldige, sødmefulde noter med et strejf af krydderier. Rommen er lagret på egetræsfade, hvilket tilføjer dybde og kompleksitet. Kombinationen af spansk og panamansk rom giver Mez 3 en rig og afbalanceret smag, der er ideel både som en selvstændig drik eller som del af en cocktail.

Smagenoter
Med sine noter af vanilje og en let krydret eftersmag er Mez 3 både blød og fyldig. Den efterlader en vedvarende sødme, der gør den perfekt til at nyde alene eller til at ledsage søde retter som desserter.

Velegnet til
Denne rombaserede spiritus er velegnet til at nydes alene eller sammen med desserter som chokolade eller karamel. Den fungerer også godt til milde oste og kan bruges som base i cocktails.

Anbefalet serveringstemperatur:
16-18 grader.

Land

, ,

Produkttype

Brand

Størrelse

50 cl

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år