Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Cantine Ermes, Pinot Grigio, 75 cl.

50,00 kr. inkl. moms

v/ kasse á 6 stk.
ellers 85,00 kr.

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

KAMPAGNETILBUD: Ved køb af 6 stk., KUN 50 kr. pr. flaske

Cantine Ermes, Pinot Grigio

Om vinhuset:
Cantine Ermes er et anerkendt vinhus beliggende på Sicilien. Grundlagt i 1998, har Cantine Ermes hurtigt opnået et ry for at producere vine af høj kvalitet. Vinhuset fokuserer på bæredygtig vinproduktion og udnytter den unikke sicilianske terroir til at skabe vine, der afspejler regionens karakter. Cantine Ermes kombinerer traditionelle vinfremstillingsmetoder med moderne teknologi for at sikre, at hver flaske vin er af højeste standard.

Om vinen:
Cantine Ermes Pinot Grigio 2022 er en frisk og livlig hvidvin fremstillet af 100% Pinot Grigio druer. Vinen har en lys strågul farve med grønne nuancer og en alkoholprocent på 12%. Druerne til denne vin er nøje udvalgt fra vinmarker beliggende i det solrige Sicilien. Efter en skånsom presning fermenteres mosten i temperaturkontrollerede ståltanke for at bevare druernes naturlige friskhed og aromaer.

Smagenoter:
Vinen byder på en frisk og aromatisk bouquet af citrusfrugter, grønne æbler og pærer. På ganen opleves vinen let og sprød med en velafbalanceret syre og noter af citron og hvide blomster, som afsluttes med en behagelig og vedvarende eftersmag.

Velegnet til:
Denne Pinot Grigio er velegnet som aperitif og passer perfekt til lette retter som salater, fisk og skaldyr. Den kan også nydes sammen med fjerkræ og milde oste, hvor vinens friske syre komplementerer maden på bedste vis.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 8-10 grader.

Lagringspotentiale:
Vinen er bedst egnet til at blive nydt ung, men kan lagres i op til 2-3 år under optimale opbevaringsforhold.

Land

Område

Druer

Alkohol %

Serveringsforslag

, , , ,

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år