Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Nerone Primitivo Puglia 18% 2021 75 cl.

199,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Nerone, Primitivo Puglia, 18% 2021

Om vinhuset:
Nerone er et anerkendt vinhus, der har specialiseret sig i at producere høj kvalitetsvin. Med fokus på at udtrykke druesortens og regionens unikke karakterer, har Nerone opnået ry for at skabe vine, der imponerer med deres dybde og finesse. Dette vinhus, der deler navn med deres flagship vin, er kendt for sin passion for vinproduktion og dedikation til håndværket.

Om vinen:
Nerone Primitivo 18% Limited Edition fra 2021 er en hyldest til Primitivo-druens rige og komplekse natur. Denne vin, som er skabt med omhu og præcision, viser en imponerende intensitet og koncentration, hvilket er sjældent selv i den høje ende af Primitivo vine. Den er fremstillet i en begrænset mængde for at sikre enestående kvalitet og unikhed.

Smagenoter:
Denne vin fremstår med en dyb rubinrød farve og tilbyder en rig og indtagende buket af modne mørke bær som blommer og solbær, der er smukt integreret med vanilje og krydderier fra fadlagringen. Smagen er kraftfuld og velbalanceret med robuste tanniner og en flot syrestruktur, der giver en lang og behagelig eftersmag.

Velegnet til:
Nerone Primitivo 18% er perfekt til at ledsage kraftige og smagfulde retter såsom oksesteg, lam og vildt, samt modne oste og chokoladedesserter. Dette gør den til en fremragende vin til særlige anledninger, hvor den kan være med til at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Anbefalet serveringstemperatur:
Server denne vin ved 16-18 grader for at fremhæve dens dybe smagsprofil og kompleksitet.

Lagringspotentiale:
Denne vin kan nydes nu eller gemmes i op til 10-15 år under optimale opbevaringsbetingelser.

Alkohol %

Druer

Land

Område

Serveringsforslag

, ,

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år