Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Gandin, Pinot Grigio, 75 cl.

139,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Gandin, Pinot Grigio

Om vinhuset:
Gandin Wines er beliggende i Friuli Isonzo, Italien. Vinhuset er kendt for sin dedikation til kvalitetsvinfremstilling, hvor de kombinerer traditionelle metoder med moderne teknikker for at skabe vine, der afspejler områdets terroir. Områdets kalkholdige jord og kølige briser fra Trieste Golfen giver ideelle betingelser for vinproduktion, hvilket resulterer i elegante og komplekse vine.

Om vinen:
Pinot Grigio fra Gandin har en strågul farve med gyldne reflekser. Vinen fremstilles af druer fra 2,4 hektar vinmarker plantet i år 2000. Druerne presses forsigtigt og macereres i 6 timer før gæring i rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur på 14°C i 22 dage. Efter gæringen lagres vinen i 12 måneder på bærmen med regelmæssig bâtonnage og yderligere 4 måneders flaskemodning. Resultatet er en vin med intense balsamiske noter, frisk frugt som hvid fersken og blomster fra marken.

Smagenoter:
Intense balsamiske noter, hvid fersken og vilde blomster. Smagen er fast og stram med god tannin fra frugten, blød og fløjlsagtig, hvilket minder om kølige sommernætter.

Velegnet til:
Denne vin er ideel til fisk og skaldyr, aperitiffer, forretter, hvidt kød og baccalà (klipfisk).

Anbefalet serveringstemperatur:
8-10 grader.

Lagringspotentiale:
Op til 3 år.

Land

Område

Serveringsforslag

, , ,

Druer

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år