Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Champagne Jean Michel, Cuvee Speciale Brut 2007, 75 cl.

600,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Champagne Jean Michel, Cuvée Speciale Brut 2007

Om vinhuset:
Champagne Jean Michel er beliggende i Moussy, tæt på Épernay, og er kendt for at producere vine, der kombinerer tradition og innovation. Vinhuset dyrker deres druer med fokus på bæredygtighed og kvalitet, hvilket afspejles i deres vine.

Om vinen:
Cuvée Speciale Brut 2007 er en årgangschampagne, der kombinerer Pinot Meunier og Chardonnay druer. Årgangen 2007 har givet vinen en unik karakter med en fremragende balance. Vinen har en alkoholprocent på 12% og er lagret i flere år for at udvikle kompleksitet.

Smagenoter:
Denne champagne præsenterer en strålende gylden farve og fine bobler. Duften er præget af noter af hvide blomster, citrusfrugter og en let toastet karakter. Smagen er fyldig med nuancer af modne frugter, citrus og en let mineralitet, der giver en frisk og lang eftersmag.

Velegnet til:
Perfekt som aperitif og fremragende til skaldyr, fiskeretter og milde oste. Dens komplekse smagsprofil gør den også velegnet til festlige lejligheder.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 8-10 grader.

Lagringspotentiale:
Selvom denne årgang allerede har lagret betydeligt, kan den fortsætte med at udvikle kompleksitet og dybde. Vinen kan nydes nu eller gemmes i yderligere 3-5 år.

Druer

,

Land

Område

Serveringsforslag

, , ,

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år