Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Idi di Marzo, Montepulciano d’Abruzzo VULGARIS, 75 cl.

125,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Idi di Marzo, Montepulciano d’Abruzzo VULGARIS

Om vinhuset:
Idi di Marzo, drevet af Familia De Cerchio, er beliggende i hjertet af Abruzzo, Italien. Med en stærk forpligtelse til bæredygtighed og respekt for naturen, producerer denne familiedrevne vingård vine, der ikke blot er veganske, men også afspejler den rigdom og diversitet, som Abruzzos terroir har at byde på.

Om vinen:
Montepulciano d’Abruzzo VULGARIS er en fremragende repræsentation af Montepulciano-druen, dyrket under Abruzzo pergola systemet med en høstudbytte på 140 quintali pr. hektar. Høsten foregår i de første ti dage af oktober, efterfulgt af en maceration på skindene og fermentering i rustfrie ståltanke ved 28-30 °C. Vinen modnes derefter i ståltanke i 6 måneder og yderligere 3 måneder på flaske, hvilket giver den en robust struktur og fin balance. Denne proces resulterer i en dyb og indtagende vin med en lagringspotentiale på op til 7 år. Vinen har en alkoholprocent på ca. 13-14%.

Smagenoter:
VULGARIS præsenterer en rig bouquet af modne røde frugter og krydderier, som balanceres smukt med subtile hint af vanilje og læder, erhvervet gennem dens nøje kontrollerede modningsproces.

Velegnet til:
Perfekt til en bred vifte af retter, men især kraftige kødretter, modne oste og pastaer. Dens robuste karakter gør den også ideel som ledsager til hyggelige aftener ved pejsen eller til storslåede middage.

Anbefalet serveringstemperatur:
Server denne vin ved 16-18 grader for at optimalt fremhæve dens komplekse smagsnoter.

Lagringspotentiale:
Denne vin kan nydes nu eller gemmes i op til 7 år for yderligere udvikling af dens smagsdybde.

Land

Område

Serveringsforslag

, ,

Druer

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år