Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Idi Di Marzo, Carnalis Appassimento, 75 cl.

Original price was: 125,00 kr..Current price is: 69,00 kr.. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Om vinhuset:
Idi Di Marzo er kendt for sin dedikation til kvalitet og innovation inden for vinproduktion. Beliggende i Abruzzo-regionen i Italien, benytter vingården traditionelle italienske druesorter og metoder, herunder appassimento-teknikken, for at skabe dybe og komplekse vine.

Om vinen:
Carnalis Appassimento er en særlig udgave af 2022, fremstillet af 70% Montepulciano og 30% Primitivo druer. Disse druer, høstet i Abruzzo, gennemgår en appassimento-proces, hvor druerne tørres for at koncentrere deres sukker og smag før fermentering. Dette resulterer i en rig og intens vin med en alkoholprocent på ca. 14-15%. Vinen lagres for at udvikle sin karakter før frigivelse, og anbefales at blive drukket inden for en periode fra 2024 til 2028.

Smagenoter:
Carnalis Appassimento byder på en dyb rød farve og en rig bouquet af mørke frugter som blomme og kirsebær, sammenflettet med nuancer af vanilje og krydderier fra lagring på egetræ. Denne komplekse smagsprofil er fyldig med velintegrerede tanniner og en vedvarende eftersmag.

Velegnet til:
En ideel ledsager til kraftige kødretter, herunder braiseret oksekød og vildt, såvel som modne oste og krydrede gryderetter. Dens rige karakter gør den også velegnet som en meditationsvin.

Anbefalet serveringstemperatur:
For at fremhæve dens dybe smagsnuancer, bør vinen serveres ved 16 grader.

Lagringspotentiale:
Med sit potentiale til at ældes smukt kan denne vin opbevares og udvikles positivt i op til 6 år eller mere under optimale forhold.

Druer

,

Land

Område

Serveringsforslag

, ,

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år