Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Altes Schlößchen, Riesling Trocken, 100 cl.

110,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Schneider Altes Schlößchen, Riesling Trocken

Om vinhuset:
Schneider Altes Schlößchen ligger i hjertet af Pfalz, Tyskland, og er kendt for sin traditionelle tilgang til vinproduktion med moderne nuancer. Vinhuset er familiedrevet og stolt af at skabe vine, der afspejler regionens unikke terroir og druesorternes karakter.

Om vinen:
Riesling Trocken fra Schneider Altes Schlößchen er en hvidvin, der leverer en klassisk og ren Riesling-oplevelse. Druerne høstes fra vinstokke, der omhyggeligt plejes for at sikre høj kvalitet og karakter. Vinen har en alkoholprocent på 12,0% og er tør med en frisk syrlighed, hvilket gør den både forfriskende og let at drikke. Den har noter af fersken og en let krydret aroma, der afspejler den typiske Riesling-profil.

Smagenoter:
Denne Riesling fremviser en herb og frugtig palette med et fint fersken-bukett, der ledsages af en livlig syrebalance. Den er tør og letdrikkelig, ideel til enhver lejlighed.

Velegnet til:
Riesling Trocken er perfekt til at ledsage fiskeretter, lette salater, eller som en forfriskende aperitif. Denne vin kan også nydes alene, især på varme dage.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 8-10 grader for at fremhæve dens friske og frugtige karakter.

Lagringspotentiale:
Vinen er bedst, når den er ung og frisk, men kan opbevares og nydes indenfor 2-3 år fra produktionsåret.

Land

Druer

Område

Serveringsforslag

, ,

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..


Bekræft at du er over 18 år